• 24d9e0ba-b960-41cd-ba97-b43e37b2677e
  • 3b23f6e2-16d7-4f27-b3ad-ff606a5018f0
  • 3c763e18-dfb5-4532-adc0-14b128aa3466
  • 0246ac3c-7d7c-483c-96bb-878ec3283215
  • fdfa5d53-b961-41dc-85d1-33d228a634a2
  • 159dd918-84cf-46c5-b559-3b49cd9f7406
  • b0bde403-10f8-4aae-ba6f-972935f71b7c
  • 85909dfa-67f7-48e8-afca-a28b168ffa5b
  • 68e9f4f4-84b7-4b7f-a9e0-f97b6e4a7502
  • bf998cb0-5360-4f1f-9289-01da3383307a
  • 251eddab-fbb8-4229-af0a-13e489c00e90
  • 6796229c-4cbb-442c-93e6-734e31d726e0
  • 793a8ac2-619f-44e1-a8d3-88f97cdb3793
  • ee704ba3-3224-4f8c-9ee9-b7215f0c9ab3
  • 94d1c702-3114-46e2-aaf8-56c68337e10e
1

MARION PANTS

Regular price
RM 72.00
Regular price
RM 72.00
Sale price
RM 72.00

SELUAR SIZE BESAR 3XL - 8XL

CAWAT TINGGI YG SELESA AMATTT


Psst psst !

#MarionPantsversion2 kembali lagiii !

Ramai yang menantikan kemunculan  seluar yang super duper best ni kann 😍

Seluar ni memang sangat sangat selesa, so tak terkejut lah kenapa dah 9 TAHUN lebih kami dok repeat buat dan BERIBU2 helai dah terjual tau sebab demand memang sentiasa ada dari customer2 tersayang, mereka dah rasa betapa selesa nya seluar ni TANPA PERLU RISAU bila jalan or duduk seluar dok melorot ke bawah, material pun sedap pakai tak panas dan seluar ni BUKAN SKINNY CUT, tapi straight cut 😊 .


Seluar ni memang ramaiii order berhelai2 terus terutamanya customer yang dah tau dan rasa KESELESAAN & KE 'BEST' AN seluar ni. Rasa kemas je bila pakai tau,nak2 sebab CAWAT DIA TINGGI 😍 


- Seluar ni pinggang fully getah, ada 2 poket depan, 2 poket belakang

- No zip, no button tau..


READY STOCK 

Material : Good quality cotton spandex -stretchable

🌿Saiz :  3XL -8XL


CARE INSTRUCTIONS

- do not use dryer

- use DELICATE MODE for washing machine

- use mild detergent